Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot sömnlöshet

 

 

Det är inte din arm, älskling

jag inte kan vara utan

fast du vet att jag måste få sova där

Det är inte ditt ben som alltid vältras över mig

i ett järngrepp om natten jag saknar

Inte heller känslan av varmfuktigt hår i nacken,

av dina andetag, som fattas mig

 

Jag måste bara få somna in

till rytmen av dina snarkningar

som en trygg ödessymfoni

i visshet om att du är tillfreds

och alldeles nära

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 835 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-02-15 08:51



Bookmark and Share


    JJ VIP
En helt perfekt hyllning till oss snarkare! Skänker hopp! (ler). Mvh. JJ.
2008-03-28

  Antropofagen
Alldeles ohöljt nära. Taktfull text, inkännande.
2008-02-15

  Markattan
Varmt och kärleksfullt.
Gillar \"ödessymfonin\" ;o)
2008-02-15

  mare VIP
..underbara kärlekens ljuvliga närvaro...
2008-02-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet, i en text som andas närhet.
2008-02-15

  Carola Zettergren
Underbart mjukt och nära!!!
2008-02-15

  Paedur
\"trygg ödessymfoni\" härligt ordval :)
Dessutom sätter du bilder på en svårförklarad del av saknad.
2008-02-15

  stella
Härligt om äkta närhet!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes