Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt andetag möter ditt...

Mitt andetag
möter ditt
vill inte vara
stilla
du leker
lockar
smeker varje
hemlighet
ristar ditt
namn
på min skuldra
kysser
rynkan i min
panna
som trots min
ovilja
bestämt sig för att
stanna
viska i mitt
öra
tillslut mitt
öga
smek oron ur
min kropp
överösta tanken
distrhera
smärtan
vill vara nära
möta dig
här och
nu
inte vända om
inte släppa taget
håll ut
håll om

jag vill finnas där
när du
vänder dig
om




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-02-04 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter