Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IhåliG

 

 

med ena foten
lätt lyft

blir hon stående

balanserar sin själ

väger sin andes täthet

framför henne
öppnar sig avgrunden
hon vet vad som väntar
där nere i det svarta dånet

en inre jämvikt
är allt som krävs

för att inte falla - för frestelsen

men utan förvarning
tar hon klivet
kastar sig handlöst ner
huvudstupa

låter sig falla

 

en ny era har inträtt
en tid - utan hennes medverkande

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-06 13:50



Bookmark and Share


    Erika H
utan hennes medverkan
släppt
fri
inte styra, bara vara
mitt i
under och över
bara vara

du skriver med en sådan elegans att jag blir matt
vackert smekta ord, spunna tankar i silke
så vackert...
2008-02-07

    ej medlem längre
Du. Den sista hänger jag inte med på. Funderar; tar hon livet av sig, eller betyder det att hon släpper taget och låter det som sker ske::: Jaa...
2008-02-06

    Noomi
oj.. mycket igenkännande...
tack..
2008-02-06

  Lena Krantz VIP
Kan undra hur det känns, att bara kasta sig ut sådär?
Påminner om den där Hidden dragonsaken (om du har sett den) där gör hon så på slutet...
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol