Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

Om du bara
en endaste gång
kunde se på mig.

Vända huvudet
och fokusera ögonen.

På en obetydlig
liten flaska.
Precis intill stranden.

Då skulle du ta upp mig.
Och skratta av glädje.
Mitt brev är fullt av kärlek.

Men ack,
du ser mig inte.

Ty, jag är blott en liten flaska
vid strandens rand.


Du aldrig skulle få.




Fri vers av Europee
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee