Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerlamm

Spikslagen hammrar rakt igenom universum
når ända ut till gränslandets yttersta port
ingen kan fly, eller behöver ens tveka om det
är Kärleken på djupet man önskar att möta
Korsets skugga faller över de sörjande nedanför
nu allt har förvandlats till obeskrivbar nåd
då Skaparen själv blandat sig i leken, och gjort
den till nådefull verklighet .. blodet har runnit, och
löst upp det bundna...gensvar och mättnad följande
spåren från Evighetens bakgård
Vart skulle vi fly för ditt ansikte... du Kärlekens början
och dess eviga nu...




Fri vers av palle
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-02-05 08:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbara ord, Palle.
Där har vi själva grunden.
Den bro Gud har byggt mellan Sig Själv och människan och som Han inbjuder varje människa att färdas på. Vägen hem.

Det går en bro från tro till ro.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle