Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina händer

vill skriva om hur det känns när
dina händer rör vid mig
hur min kropp reagerar
med ilningar och värme

vill kunna förklara
det äventyr dina händer
bjuder mig på
hur de gör mig yr av lust

jag vill beskriva för dig 
den kärlek jag känner
när dina händer
sluter sig kring
mitt hjärta och min själ

hur jag vill ge dig
allt jag kan

men jag hittar inte orden...




Fri vers av Noomi
Läst 406 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-08 15:13



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Bra! det är mycket känslor som kan förmedlas i sina händer.......och det kunde du! mycket fint uttryckt!!
2008-04-29

  issac.a.m
Vilken härlig känsla..
2008-03-03

    ej medlem längre
Det var väl precis vad du gjorde... Med dina händer och allt!!!
2008-02-11

    Bodil Sandberg
Nej inte är det lätt att hitta orden när alla känslorna kommer på en och samma gång...och ändå har du liksom fått fram det här..på ett vackert och varmt och innerligen vis!!!!
2008-02-10

    Melona
oh

så fint att läsa detta!
2008-02-10

  glittertindra
händer som åstadkommer detta är vackra.. och svåra att beskriva..
2008-02-10

  Ronny Berk
så väl skrivet om känslor som finns men vägrar låta sej beskrivas i ord ...en bra beskrivning av just det förhållandet...
2008-02-09

  Inkarasilas
Frustration till förbannelse, bra förmedlat med detta eviga dunkande av huvudet i väggen.
2008-02-08

  ia VIP
du förmedlar en känsla som berör
2008-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att forma orden
som man vill,
det är inte
lätt att få till!
Men med Din dikt
är Du, redan igång
Så skrivande vän:
LYCKA TILL! So long!
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Noomi