Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrkan

 

En skygg blick under fjärilsfransar
dansar längs linjen från knäveck till häl
smeker fotvalvets tunna hud

Vågar inte höja blicken mer
då världen består av hennes kurvor
som kittlar sinnet, väcker lusten att le

 




Fri vers av Anna H
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuell men lite ovanligt vinklad text,
den är liksom sensuellt \"sexigt\" lyrikt
skrivet, målande, fint, men så får jag
ju ändå tankar på att det är en kvinna
som ser /tänker på och skriver om
en annan kvinna, och där blir dikten
twistad på ett skönt, överraskande sätt.
2008-02-08

  Shininkagemusha
Mysig, bildväckande text.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H