Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkusen

Cirkusen har kommit till stan.
Dit vallfärdar alla små barn.

Med pengar i hand
köper biljett.
Till sagornas land
med lejon och vätt.

Trötta föräldrar tar kaffe i kiosk
Tänker på allt om ska fixas till påsk.

Men barnen de leker på fältet,
Ty snart så öppnar de tältet.

Förväntningen stor,
hos syster och bror.
Nu flaggan i skyn,
Å, vilken syn!

Nu vandrar en prinsessa
ut på grönt fält.
Nu drömmarnas mässa
kan skådas i tält.




Fri vers av Europee
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-02-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee