Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrodnad



Sakta vaknar dagen
Där går du
långsamt
leende
och smeker
dagg från
gräset.

Gryningsdimman
slingrar mjukt
runt benen.
Ängens blommor
niger.

Himlen rodnar
av minnet
vad nattens mörker
dolde
för världen.

Men du ler
och går
mot ljuset.















Fri vers av Thirre
Läst 723 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-11 16:49



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Åh vad bra! Denna var väldigt fin!
2008-06-15

    wildrosen
Så vackert....
2008-05-22

    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt..jag njuter till fullo!!!!!applåder!!!
2008-02-20

  Carola Zettergren
Underskönt poetat!
2008-02-13

    Lindizz
så vackra rader att läsa.
2008-02-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert komponerade rader!
2008-02-11

  mare VIP
..ljuvliga morgonljus.....mjukt...
2008-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst vackert!

Jag längtar dit!
In i det där!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre