Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappa aldrig hoppet?


idag var det sol
sol och värme
mot mina kalla kinder
saknade någon att dela glädjen
med
hålla handen med
och bara vara med
avnjöt en kaffe i
vårsolen
samtidigt som jag klurade på
morgondagens händelser
imorgon
ja,
kanske imorgon
träffar jag någon.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin