Bless you my friend

You´re  really a true friend to me

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bless you my friend

You´re  really a true friend to me




I give you all my blessings

 

 For

Everlasting Happiness 

Unconditional Love

Long Friendship

For

 Beauty, inner and outer

and Honesty

 

©Susanne Strömstedt

 

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 12:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här sparar jag..den är så himla fin!!!!!
2008-02-06

  Michaela Dutius
Mycket vacker hyllningsdikt till en långvarig och djup vänskap
2008-02-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Vacker vänskap vittnar denna fina text om! Så som vänskap är när den är som bäst. Applåd
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt