Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kallar det \"Matsku\", andra kallar det Haiku, lite vanvördigt eller.. Korta ska de visst va..


Matsku: \"Livets Bröd\"

Ett konglomerat
här en blandning av
knäckebröd och oblat...




Fri vers av Mats Henricson
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 15:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bröden, från två håll,
de spelar stor roll, Du
tycks på båda ha koll,
utan dom, hade livet,
gått i moll...
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska