Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta gör så ont ibland

Mitt hjärta gör så ont ibland

Mitt hjärta gör så ont ibland
Och det är när jag tänker tankar då jag skiter i dig
eller inte bryr mig
Då jag inte heller bryr mig om vilken väg som jag går på då jag lätt kan välja att gå på den dåliga

Mitt hjärta slår men gör det för ont för länge så börjar det att blöda men jag vänjer mig vid smärtan
för att till slut inte känna någon
Det är då som jag förlåter
mitt hjärta

Ps
Även denna är skriven av min goda vän Lotta Le Minka
Med vänlig hälsning

Ken Cassel
6/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wiwm så vacker och stark dikt !
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel