Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Enkelheten i dessa ord

 

 

 

jag fastnar alltid här
mellan mina känslor och tangenter
och jag blir sittandes kvar
tiden flyger iväg

timme efter timme och natt efter natt
försöker jag hela tiden att finna
de mest magiska, sagolika, största och ömmaste
de mest kärleksfulla, sanna och meningsfulla orden
som någonsin yttrats

jag vill bara att du ska förstå mig
att du ska inse hur underbar du är
du är skör och vacker, som en ros
både på insidan och utsidan

men de ord jag söker tycks inte existera
för inga ord är värdig dig

det händer att jag försöker hitta på egna ord
som då skulle existera endast för dig

men jag börjar nog förstå enkelheten i dessa ord
att poesi är poesi
att kärlek är kärlek

och även om dessa ord har yttrats så många gånger förut
så är det egentligen endast dem som kan säga allt

tre små stora ord från mig till dig

Jag Älskar Dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 17:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Enkelheten är melodin- vi krånglar alltid till det.
Väl poetat
2008-02-06

    ~maria~
ja det är precis så de är..för visst de tre orden har sagts många gånger men det är när de sägs med mening och till rätt person som det betyder mest av allt...man behöver inte hitta nya ord för när de sägs med känsla och med mening så beyder de som sagt mest av allt i hela världen och de är de vackraste ord man akn ge och få av någon tycker jag.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP