Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjortslagen

 

jag är 

 

 

när ett måste

gamar sin tid

 

 

trolovad och syntetiskt hållbar

 

och jag står kvar på halva linjen

där foten är anledningen

att min balans är villkoret, för alla räknetal

 

 

 

...suddiga summor

 

 

som plöjer sin frid

ur ett dags datum

 

-

 

jag är sliten i trä

 

hugg mej

som ved

 

och min värme

 

ber dig

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#