Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uller

nu svävar jag uller
mot glirrande guller
från streber och triga
som snedla och som sniga

och ordin de tvikas
av svengelst monfikas
som vordom de sjukom
och budbärin stukom

men tankin den farer
och stöker och gnarer
och finner nogutom
begriplighet slutom




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 22:07



Bookmark and Share


  LenaLisa
Jag kan inte helt förstå och det är väl heller inte meningen. Men jag blir imponerad av språket. Vad har du fått det ifrån?
Det flyter ju!....
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson