Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24/7


I miss you. I love you

Pain...


Leave me alone, please?



I cant see where Im walking



You are in the way, You are everywhere


in my head.



I miss you. I Love You.




Fri vers av Haugen
Läst 632 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 08:28



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Den här dikten är jätte fin!
Kanske är det för att jag älskar engelska eller för att jag tycker om ditt sätt att skriva.
Fint var det iallafall!
2008-02-19

  PO Ottosson
E vi släkt eller?
2008-02-15

    ej medlem längre
riktigt söt :)
2008-02-10

  Lyckohäxan Enediel
Kort och innehållsrikt...bra fångad känsla!
2008-02-10

  Michaela Dutius
Väldigt fint uttryckt.
Applåder
2008-02-08

    RebeccaW
Fan fan fan (förlåt) vad bra! Så himla fint skrivet, applåd!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen