Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det är ingen skraplott...


Plötsligt händer det...

 

bråttom
tjockt i agendan denna vecka
läget?
vi måste ses nån gång
kul kul snacka om gamla tider
jag måste dra nu du förstår va?

här kom något emellan
nej tyvärr
det kan inte senareläggas
vi ajournerar mötet

ställer in?
för gott?
men det går inte
hur ska det se ut
jag har ju bokat?

döden tar sin tid




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-07 13:00



Bookmark and Share


  KristinaE
. applåder, dina ord beskriver....
2008-03-02

    Göte Holmlund
starkt morgis
2008-02-15

  Connie
O, så rysligt bra!
2008-02-14

    JJ VIP
Helt enkelt bra skrivet! Applåd! Mvh. JJ.
2008-02-10

  aol
stark träffande poesi om verkligheten bravo
2008-02-07

  Maud Li
Effektfullt - fick mig att stanna upp ett slag...
2008-02-07

  Hildegun Relefors
Sant, insiktsfullt och vad håller vi på med?
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger