Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berÖring

 

 

mina händer

längs din sprakande aura
mina fingertoppars
nyfikna lust

där de
snuddar
vid oändligheten

vid dig

dina mjuka läppar
smakande hallon törstiga
mina fingrar

i din mun
din tungspets
runt min fingertopp

svälj mig
viskar jag

ditt Väsen

som lockar mig
du - som får min handflata att le

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 20:13



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Otroligt snyggt komponerad!

Jag är imponerad.. Du tar sensualismen till en ny nivå.
2008-02-10

    Erika H
en leende handflata
vilken ursnygg formulering
hela texten vibrerar av lustens glöd
brinnande nyfikenhet

du förgyller verkligen med dina säkra texter och dina starka ordval
snyggt sammansatt
och slutet... brilliant
2008-02-09

    johanni
Beröring är underbart på alla de sätt men kroppslig är skönast när den ges och tas av rätt person*L*
2008-02-09

  J A Nicander
Mjukt detaljrik beskrivning av åtrå och tvåsamhetens initimitet.
2008-02-09

    Ken Cassel
Du verkar vara på bettet ikväll, my dare friend
Jag har färsk tårtgrädde på fingrarna på min ena hand
Vill du smaka lite?
*Ler sött*
Kramar
2008-02-09

  Ronny Berk
så sinnligt finformulerad poesi med viskningar som nuddar och berör mej som läsare...finsaker och vackerheter...ja...
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol