Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN JAG ÄR

Förstörd av livet

men jag är

förförd av livet

SHHHHHH!



Tyst


SÅ får man inte säga




Fri vers av Jimmy:n
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 16:23



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kallas
L I V S G L Ä D J E
....och det finns
missunsamhet
- men det är bara
att \"skita\" i!
2008-04-16

    Ivy-Jean
riktigt bra!
2008-02-20

  NågonAnnans
Det får man visst det. Man får SKRIIIKA ut det om man vill... Huvudsaken är att man är ärlig tycker jag:)
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Då skall man säga det ÄNNU HÖGRE!!!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n