Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespel

 

Då ridån går upp
framträder livet i färg
där tystnaden sänks

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-02-28 06:48



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tankeväckande tanke som stannar när raderna är lästa.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H