Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

 

Med slutna ögon
ligger du naken intill
i blottad tillit




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 22:54



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vackert är detta
2008-02-09

  Aida*
Ibland behövs det så få ord
för att beskriva en känsla
som rymmer
galaxen

Norrskenvackert
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H