Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver man påminna sig om det som är positivt och bra för vissa dagar känns det tungt.


Tjej i byggbranschen

 

Kunskap och engagemang
erfarenhet och goda argument
ger dig makt att styra
i en mansdominerad värld
av trångsynta entreprenörer
och bakåtsträvande karlar
där allt var bättre förr

Och när du får den respekt
som du så väl förtjänar
infinner sig en skön känsla
en blandning av
stolthet och sinnesfrid
en upplevelse av seger
och den bästa tiden är nu

 




Fri vers av Anna H
Läst 560 gånger
Publicerad 2008-02-14 06:31



Bookmark and Share


  LassO
du verkar ju ha en positiv inställning.... ;=) undrar hur många ggr man råkat ut för \"nykläckta messersckmidts\"? ;=)
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Alla vill ha makt.
Märkligt.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H