Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetparty

 

En öl på bordet
och irländsk musik
i skrapiga högtalare

Stimmig källarlokal
med förväntan i luften
fylld av vänners skratt

Snart bråk om micken
då orden ska läsas
då dikten ska förtäras

En öl på bordet
och värmen sprider sig
till ljudet av poesi

 




Fri vers av Anna H
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man skulle verkligen inte tacka nej
till att få vistas där,
inne i den dikten.

En enkel och värmade text
om människor som trots sina
olikheter funnit ngt gemensamt
och stärkande, du målar upp en
trygg stämning, en kväll (?) som
blir ett guldkorn i vardagslunken
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Har man bra poesi behövs ingen öl.
2008-02-07

  arie
Du fångar en stämning och man känner atmosfären, stimmigheten och sorlet i lokalen och kanske den tystnad som kanske uppstår då dikten läses och hur sorlet tilltar efteråt. Det är något av som att vara där...
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H