Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu i helgen börjar detta spektakel som, snart, har överlevt sig självt.... En liten elaking om detta fenomen...


MELODIFESTIVALEN !

Melodifestivalen
nu börjar de årliga skvalen
unga vackra pojkar och flickor
ska stjärnor bli, tror dom
Några blir det
andra faller bort
snabbt glöms de
på stjärnglans töms de
De redan etablerade
framstår enerverande
i egoistisk yra
på dem vill man spy,ja
navelskådning a´la Björkman
expert på detta e han
sliskar och slaskar bakom kulisserna
servilt och febrilt bland sulfiderna
Fast , ibland, vinner en Pärla
och då vill, t.o.m. Henricson Den ära.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 16:47



Bookmark and Share


    Tteresia
Cést magnifique..:-)
2008-02-09

  Lyckohäxan Enediel
Jag minns när man var yngre och melodifestivalen var KUL! Tycker att det blir förstört med alla deltävlingar...

Din text är toppen :)
2008-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här rullas, igen, förmågor
fram, Som Herre och Madame
de går upp, som solar, precis,
som ifjol... När det är slut,
lyser sen, ingenting alls, och
det, som finns kvar, är bara
tomma stolar...
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR - och jag vill VERKLIGEN betona HATAR - HELA denna vidriga fascistfestival.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska