Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i trädkronorna

 

Ett liv i trädkronorna
upp under det blå
där vingarna bär

Äter han förbjuden frukt
berusad av blommans nektar
skyler sig bland späda blad

Högt klingar skrattet
bubblande ur kvinnas bröst
och han tappar greppet

Med blicken mot vinterblått
bruten mot frostklädd mark
slutar livet med ett brak

 




Fri vers av Anna H
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 16:08



Bookmark and Share


  aftermath
fint under det blå..
sista stycket fastnar
som en tatuering
\"Med blicken mot vinterblått
bruten mot frostklädd mark
slutar livet med ett brak\"
speciellt sista raden snyggt!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H