Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchdags

 

Klockan slår elva slag
och genom diset
glittrar solen
i Mälarens vatten

Ännu ett möte
är till ända
och magen kurrar
i bygghissen ner

Lämnar byggdamm
och buller bakom mig
går ut i våren
fri för en stund

 




Fri vers av Anna H
Läst 605 gånger
Publicerad 2008-02-13 08:19



Bookmark and Share


  aftermath
slående betraktelse
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H