Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela natten lång!

Hela natten lång!

Vad är det som du vill ha utav mig
Om du älskar mig så säg det på en gång
Håll det inte inne
sjung då hellre ut det till mig som en vacker kärlekssång
för då finns chansen att jag än mera en gärna kramar om dig
när jag tar mina armar runt din midja
i omfång
För att sen dansa med dig hela natten lång

Ken Cassel
7/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-02-07 21:03



Bookmark and Share


  MammaMia
Mmmm jasså!!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel