Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorn



Doktorn, jag mår inte bra

Det slår dubbelslag i mitt hjärta

Det känns som om nån intagit det

Kammare, för kammare..

Förmak, vener och allt




Fri vers av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 00:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Oj då, kära nån...\"
2008-02-08

  Lyckohäxan Enediel
Jo å sen tas hela kroppen i besinning...uj uj...farliga grejer det där :)
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO