Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att överraska eller chocka andra och vänner, är för en del , en Utmaning. Det här är ett test till alla mina trogna läsare (plus alla som vill..)


En liten Chock !!!!

Chock !!
En bedövande krock !!
En kongenial- jesuitisk erektion !!
Kan också ge infekterad insemination !
En katolsk abortion
kombinerad med syfilistisk gruppsex
En sexuell masturbation
ledande till AIDS-komplex !
En anal penetration
av homosexuell karaktär
kan ge HIV-infektion
utan skyddsbarriär.........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 09:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Mr Mats Henricson!!!
Livet vårt det går i vågor
då i lycka eller i plågor...
Ständigt i vårt huvud
snurrar dessa frågor,
när slår lyckan till
i en, som lågor...
Så då gäller det kolla
kanske med någon bolla
vem vet, det kan kanske
då, i all evigt hålla...
2008-02-08

  mare VIP
..ingen chock...verklighet...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska