Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger så vackert rosa

Jag ljuger så vackert rosa...

rädd att det

mörka grå

det blå

skulle skrämma dig

hindra

dig från att stanna

hindra

dig från att gå

jag vill att du ser mig

genom

regnbågens alla färger


jag vill att

du

ser

mig

på solsidan....




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 12:40



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Du andas allvar och önskan i dessa enkla, fina rader.
2008-02-09

  Per Rydberg
Så är det ,det tycker jag också. Dina ord slingrar sig så vackert i kärlek!
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter