Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens etik är bedårad

 

det handlar inte om att blunda för andras brister

 

det handlar om att acceptera sin egna vrister

hur de än är

slitna, försvagade

 

efter historiens tungbärande bruk

-

 

en skridsam mänsklighet

faller sig föga

 

ur en apokalyptisk

givakt

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-02-08 13:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är hög tid att utfärda ett apokalyptiskt givakt.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#