Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obevakat centrum. Regnnattnad tyshet. en taxi viskar stumt förbi

 

 

och ett övergångsställe

 

Känslan på ena sidan, Tanken på andra.

väntar på grönt ljus.

 

mittrefugens epicentrum.

iakttar asfaltens mörkare lä.




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 13:33



Bookmark and Share


    Glittra G
Den var vacker. G
2008-02-11

  Alstermark
Bra med de flera radbrytningarna. För det finns så mycket där. I tomrummen. Och språkkänslan är solid. Tack för upplevelsen.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#