Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av oss vill ju, innerst inne, ha ett Alter Ego, för undertecknad en person som Lyckats med Allt Det jag vill Göra !! Naturligtvis existerar denna Förträffliga Person Blott i Min Fantasi, men Här Kommer Han...


Mitt Alter Ego

Mitt Alter Ego
styr Hela Världen
med en Softad Järnhand
Han har enat Jorden till Ett Enda Land
Borta är Alla Krig
Borta är Alla Brott
Och Hans Stig
Leder till Lycka Blott

Mitt Alter Ego
Har eliminerat Världssvälten
Utrotat Alla Sjukdomar
Det växer Skönt och Grönt på Alla Fälten
Fått bort Alla Fördomar

Mitt Alter Ego
Utbildar Alla Till det De själva Vill
En Bra Skola På Alla Språk
Världsfred har Han Ordnat Till
Skrotat Alla Vapen, Ställt In Alla Bråk

Ja, Mitt Alter Ego
Är ju, Tyvärr, Blott En Dröm
Men Han Tål Att Synas I Varenda Söm..........







Fri vers av Mats Henricson
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 13:38



Bookmark and Share


  Mats VIP
Kämpa på ! Du vet väl att pennan är det mäktigaste vapen av alla.
2008-02-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
En vacker fantasi! om ändå ditt alter ego vore verklighet en sådan vacker fantasi även världen kunde vara då!
2008-02-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
*************************
*M an, Du brinner, som en fackla*
*A bsolut, med Dig, kunde vi, tackla*
*T otalt allt, ej en enda gång, vackla*
*S äg till, när vi skall börja, att spackla*
*********************************
*I´m with you, when the time is right *
*********************************
2008-02-08

  Lyckohäxan Enediel
Härligt diktat! Synd som sagt att det blott är en dröm :)
2008-02-08

  aol
suverän poesi så vackra takar blir rörd
min dröm ett långbord runt jorden där alla magiskt talar alla språkinga gränser alla är bror och syster
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska