Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& jag saknar dig fortfarande

Napoleon fastnade i dyngan
liksom krävde, halkade, uppohoppanerigen
manifestationen har bara tagit sin början
trots det
lyser lyktorna längs landet likt lavendelljus
hackar hackspettarna hela himlen hela havet hela horisonten
menar människorna mycket mer mot månljuset
än vad som lyckas komma ut

jag tror att Napoleon medvetet ramlade i leran
för att liksom latbaka
mandelbakelser med grädde
dagarna i ända
lyktorna lyser fortfarande
lever lavendelljusen?




Fri vers av lowivioltuss
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 14:47



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
riktigt bra!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lowivioltuss
lowivioltuss