Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Titel

 

Solens sista strålar försvinner över horisontens kant.

Minnet av dig bleknar i takt med att mörkret faller.

I skuggan av mörkret står ensamheten och ler.

Trötthetens dimma driver sakta in.

Likt en död and är stenen i min hand.

Lika tung som stenen, lika tungt är mitt hjärta




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-08 19:42



Bookmark and Share


  Haugen
den tog :/ bra skrivet!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel