Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
after work


en skiten fredagskväll

när kroppen protesterar
av lågtrycksvärken
och dimregnet skymmer grannens
smakar det gott med en sup
och sen en till
för att huvudvärken ska trivas
om möjligt ännu bättre

detta år har börjat
lika skiten som det gamla
slutade
en blöt transportsträcka
mellan två ytterligheter
med äpplekäcka meterologer
och ett impotent smhi.




Fri vers av tom boreland
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-08 23:11

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Livet i ett nötskal!
SUVERÄNT!!!
2008-02-09

  Sanningsägaren VIP
Du är bäst i den här genren!
Livet pissar
använd blöja
2008-02-09

  Per Teofilusson
å, denna ljuvt sammanbitna vrede
2008-02-09

  Madjori
Hahaha, när man läser den här dikten kan man ju inte hålla sig för skratt....helt underbart rolig :-)
2008-02-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
garvar gott åt denhär :)
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland