Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill leva en evighet med dig


tror du att livet slutar
när vi inte längre andas
eller kan kärleken leva
kvar
i luften, lakan,
blommor och regn?
jag är rädd för att sluta andas
att du ska glömma
kärleken mellan dig och mig
obeskrivligt vacker
med känslor som berör
själen

tror du att livet slutar
när vi inte längre andas?




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin