Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära, men ändå så långt bort


förlorad
saknad växer i mitt bröst
tårar föds
i mina ögon
inifrån själen
och ut till det tomma kalla
händer
jag saknar dina händer
runt min midja
dina kyssar
mot min hud
jag saknar ord
som förklarar tystnad
och kärlek
som förklarar oss

vart tog vi vägen
varför gick vi förlorade
tillsammans




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 00:12



Bookmark and Share


  octobertragedy
den här är verkligen stark och fylld med vemod och saknad. otroligt bra skrivet! you\'re dropdead amazing (:
2008-02-23

  Teresia Ridell
Känner igen mig alltför väl, tyvärr. Gör jäkligt ont och frågan är finns det varkligen någon mening med det ?
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin