Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som kalla händer mot naken hud


jag skriver ord
för att jag är ledsen
själen skriker
efter samhörighet
känslan av kärlek
gick sedan länge förlorad
jag vet inte längre vem jag är
och jag vet inte längre
varför jag fortfarande andas

vem är jag.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svår fråga...Men om inte annat så är du i alla fall en människa som förtjänar att vara Lycklig.
2008-03-30

  Teresia Ridell
Du förmedlar känslan starkt !
Ja..i början var min längtan efter det fysiska så stark så jag tröstade mig med...
Numera är längtan värst efter det där att få dela närvaron den själsliga; gemenskap på hög nivå.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin