Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från enskild till tvåskild


jag vill kyssa dig
med förbundna ögon
jag vill leta efter
dig
i ett hav av mörker
jag känner din doft
jag kan din smak
som finns bevarad mellan dina läppar
jag vet vart dina leverfläckar
och ärr finns
jag kan dig
utantill manus

vi är varandra.





Fri vers av Johanna Hallin
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin