Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bokstavsdiagnostiserade vän

Jag är
bokstavskombinerad
analyserad
motiverad
upplyst och preparerad

tänker jonglera med
allt
från A-Ö
kanske lyckas få
nått
bokstavspar att
separera
och
integrera
med den övriga
röran
som regerar
och
reglerar

bokstavera mig frisk
och inte sjuk
använd ett typsnitt
som är
mjukt

kanske jag då blir
vacker
fridlyst och
unik
(trött på all kritik)

kanske jag då blir något mer
och inte bara någon man klarar
hantera




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 917 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-09 15:14



Bookmark and Share


  Miss Mod
"kanske jag då blir något mer
och inte bara någon man klarar
hantera" Åtminstone någon som kan hantera sig själv, vore väl en poäng? Lycka till vännen!!
2009-01-02

  Morgonte
Jag skrattade.. för den handlar även om mig. Men det är sorgligt. Men sorgligt är inget man vill leva med.
Älskar den.
2009-01-01

  Thirre
Applåderar och bokmärker
2008-06-11

    Seud P Myno
Det här svänger ju!
2008-02-15

  korpfjäder
Balsamsköna ord för oförstådda själar!
2008-02-09

  Carola Zettergren
Helt underbart!
BOKMÄRKER!
2008-02-09

    eva m h
ja så är det nog många som känner. Behöver något som hjälper och inte stjälper!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter