Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Känner igen känslan som drar i mig,
som en påträngande klump halsen
och en iskall virvel i magen.

Vill aldrig tillbaka till känslans ursprung.
Det är förbi, det kan aldrig bli som då.

Förstår inte hur du kan säga att du saknar.

Nu är jag oberoende, orginell och mig själv.
Det är som det är och jag mår bra igen.






Fri vers av dalvana
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-05-30 12:16



Bookmark and Share


    jaykay
Du är så stark hanna, du är grym!
2005-06-21

    torbjorn
Absolut och rakt
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

dalvana