Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära små barn har många namn!

Kära små barn har många namn!

Bröst
Barm
Pattar
lungor
Nassar
Rack
Tuttar

När dem är riktigt uppnosiga är det svårt att undgå att inte flukta

Ken Cassel
9/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-02-09 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel