Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggdopping i vinterdräkt

Formad av is
i vinterns färger:
ett blekvitt spöke
med spetsig blick.

Fågeln bland vågorna
vrider sig, dyker.
Isdopping - skäggdopping
spöklikt vit.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 21:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så målande,snyggt!!!
2008-02-09

  korpfjäder
Vilken vinterbild! Som en målning att gå in i.
2008-02-09

    papillon
Den borde in i fågelboken! Riktigt, riktigt pricksäkert.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP