Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om att våga leva


Våga Livet



Våga se
den raka sanningen

Våga söka
Och vilja finna

Våga känna
Tåren på din kind

Våga höra
Sanningar inom dig

Våga Öppna
Dig. Världen. Alltet.

Våga Livet!
Sluta ljuga för dig själv




Fri vers av Malin Rapp
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-05-30 14:14



Bookmark and Share


  Frida E
bra och sann dikt. Tyvärr är det inte alltid lätt att våga men denna text gör det dock lite lättare=)
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp