Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentarer och kritik uppskattas.


ensamhetens ess

ibland är jag så
jävligt förbannat ensam
att om jag skulle säga ett endaste ord
skulle jag bli galen av att höra
min egna röst

det kan bara betyda
att jag dragit ensamhetens ess
ur min kortlek




Fri vers av Simmerskan
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 22:04



Bookmark and Share


  aol
det finns även ensamhet där man är fler än en
men du satte ett finger mitt i men på poeter är man inte ensam
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan