Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som föll över mig, det finns ingen regelbundenhet. Men jag blir ändå lika tacksam för synpunkter...


ocensurerat

Jag vet att jag skriver för mycket om kärlek och ensamhet men
det är kanske det jag måste bearbeta
kärleken jag aldrig funnit
och ensamheten jag utforskat till dess yttersta gräns

det är som att vandra längs två
parallella vägar där den ena foten har tränats mer
i att känna efter

kanske är det så man lär sig leva,
genom att bara stå ut

och finna något nytt, kanske
en mening i det gråa sörjan




Fri vers av Simmerskan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 22:14



Bookmark and Share


  Linen
Och gräset är alltid grönare på andra sidan, när man har hittat KÄRLEKEN ska den ifrågasättas, nötas och blötas tills tvåsamheten blir slentrian och vardag och man drömmer sig bort...

Bra tankar, nog finns det viss regelbundenhet ändå, du följer ett spår och håller det samman, tycker jag!
2008-02-10

  aol
helt klart att man kommer fram till nya sanningar
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan