Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otitulerat verk

jag vill känna
att jag lever, inte
att jag bara överlever
skrek jag ut över världen

jag vill
som blomman
bli från frö till rosenknopp
och slå ut
i vild blomster

men nu
bebor jag något slags tomrum
efter någon vars ansikte
jag inte känner

men att leva, viskar jag stilla
betyder att känna något
någonting vibrerande
som kallas kärlek




Fri vers av Simmerskan
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan