Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI och dess profiler är för mig inget företag som putsar sina aktier efter populärindex och super



jag vet och ser att det finns ett stort intresse av vissa poeter att tillhandahålla en sådan soliditet, och vet också hur viktigt det är med ömsesidig feedback, men endast de som behöver och stöds av sitt kreativa villkor i detta, som en viktig näring. som barn som måste ha mat, föda. och riktade linjer inför sin hunger att deras tankar och skriftliga accesser har en mångdimensionell verkan genom andra läsare.

\" är jag orden - om JAG skriver dem ? \"
\" är jag inte jag om orden inte tillfaller någons plats ? \"


kvoten delar sig när det plötsligt inte har en betydelse mer.

LÅT oss anta.
att du är död.

och ingen kan läsa. höra. vad du upplever.

och din själ skriver dialoger i vakt medvetande. därav det som kallas

\" poesi \"

för vem blir det då aktuellt

att kräva en respons ?


-



för vilket ansvar skall man avkrävas, för att man lever ?







finns det något ansvar överhuvudtaget ?


och vem avgör det ?








Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-02-10 10:29



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
det är precis så det är. ett foster utan näring är abort. för vad lever embryot ? den väsentliga skapelsen, eller för moderns livgivande kaka? samma med poesi. precis detsamma.
2008-02-10

  Michaela Dutius
Mycket bra tankar som fått en fin form.
Om det inte är JAG som skriver- vad blir det då-kopior
2008-02-10

    Erika H
död... svävande... i fria rymden
eller bara en hög ben i marken

ja visst... tänk om
jag inte finns om inte mina ord finns

vem vore jag då?

ingen kräver ansvar
bara du
kräver

jag kräver inga texter av någon
ingen kommentar av någon

det gör inte du heller
så varför?
skriva... om kassheten

för tusan
bara var
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#